Vrolyck

 

Laat kinderen buiten spelen, waar ze zelf op avontuur gaan, vriendjes maken en spelenderwijs van elkaar en de natuur leren. In mijn webwinkel bied ik speelmateriaal aan dat in dit concept past. De producten geven kinderen ruimte voor eigen creativiteit, waardoor een speelmoment - alleen of met vriendjes - altijd weer anders is.

Het idee voor deze webwinkel is ontstaan uit een aantal redenen:

Buitenkindjes: minder schermpjes en meer naar buiten geeft blije en gezonde kindjes

Gezonde wereld: iedereen weet dat we beter voor onze aarde moeten zorgen en gelukkig zijn we hier steeds bewuster mee bezig. Als we kinderen nu al kennis over en respect voor de natuur meegeven, zetten we de lijn naar een gezonde aardbol een stuk makkelijker door.

Eens wat anders: als mama van twee kinderen weet ik maar al te goed dat het niet altijd makkelijk is om steeds weer een leuk cadeautje te bedenken. Mijn webwinkel is klein, maar fijn. Je verdwaalt niet tussen een enorm aanbod en ik hoop net even wat anders te kunnen aanbieden.

 

Alle producten zoek ik stuk voor stuk zelf uit. Vereiste van elk product is dat het kinderen verbindt met de natuur en dat het merk met aandacht voor mens en natuur handelt en produceert.

 

De positieve impact van het buiten zijn

Bij Vrolyck draait alles om avontuurlijke buitenactiviteiten voor kinderen. Ik ben overtuigd van de positieve impact die de natuur, buitenspelen en simpelweg buiten zijn, kunnen hebben.

 

Buiten spelen is niet alleen superleuk, maar het is ook essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Het geeft ze de kans om te ontdekken, te leren en te groeien. Wanneer ze buiten zijn, worden al hun zintuigen geprikkeld - van het voelen van de frisse lucht tot het horen van kleine insecten.

 

Bovendien is de natuur een geweldige leermeester. Kinderen leren over planten, dieren en ecosystemen terwijl ze rondrennen, klimmen en verkennen. Ze ontwikkelen fysieke vaardigheden en bouwen sterke banden op met de natuur om hen heen.

 

Onmisbaar in dit alles is dat ouders (en opa's, oma's, gastouders...) de kinderen aanmoedigen naar buiten te gaan en avontuurlijk spel mogelijk maken. Vrolyck helpt hierbij door duurzaam en kwalitatief ontdekkings- en speelmateriaal aan te bieden, zodat kinderen veilig en met plezier op avontuur kunnen gaan.

 

Dus laten we samen op pad gaan in onze wondere wereld. Het is niet alleen goed voor onze kinderen, maar ook voor de planeet. Samen kunnen we een generatie avonturiers grootbrengen die net zoveel van de natuur houden als wij!

 

Op naar buiten!

 

Een Vrolycke groet van,

Simone