Ontmoet de Moestuinman op De Moestuinbeurs

Hatsekidee! Zó blij met nóg meer aandacht voor kinderen op De Moestuinbeurs dit jaar. Want...rompompompom....de Moestuinman is erbij! Voor mij bekend van social media (volgtip!), waar hij met veel humor en interactie, kennis over moestuinieren deelt. Maar, bovenal zet deze jonge en vrolijke Moestuinman zich volop in voor kinderen in de natuur. Voor Vrolyck een echte baas dus!

Lees meer »

Kinderprogramma op De Moestuinbeurs

Na het succesvolle debuut in maart 2023, is De Moestuinbeurs terug voor de tweede editie op 22, 23 en 24 maart 2024, dit keer op Landgoed Groeneveld in Baarn (NL). Met producten, merken, lezingen, workshops, wildplukwandelingen, kinderactiviteiten en meer zijn het drie dagen vol kennis en inspiratie om het moestuinseizoen goed te starten. De ticketverkoop is online van start gegaan.

Lees meer »

Buitenspelen zonder grenzen

Buitenspelen is ontzettend belangrijk en leuk voor kinderen! Tja,...dat weten we natuurlijk allemaal al lang. Toch blijkt het niet altijd even makkelijk om uit die luie stoel te komen en buiten op pad te gaan. En sommige seizoenen werken daar al helemaal niet aan mee. Maar, goed nieuws...! De lente hangt in de lucht, dus easy peasy, naar buiten!

Lees meer »