In de lucht!

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 10:14

Het hangt in de lucht... Niet alleen mijn website, maar ook de lente. En dat is fijn, want daar wordt toch iedereen vrolijk van! Welkom lente en...welkom bij Vrolyck!!

Met deze website hoop ik wat extra 'buiten' - en dus avontuur - aan kinderen te kunnen meegeven, want buiten is het fijn en het geeft je gratis frisse lucht en megaveel speelplezier. Bovendien leren kinderen volop over onze unieke blauw-groene bol.

Op Vrolyck vind je een kleinschalige webshop met speelmateriaal dat ik stuk voor stuk zelf uitzoek. Vereiste van elk product is dat het kinderen verbindt met de natuur en dat het merk met aandacht voor mens en natuur handelt en produceert. Ik richt me op avontuurlijk speelgoed, open-ended speelmateriaal en moestuinieren met en voor kinderen. Op termijn hoop ik het aanbod nog uit te breiden met fijne buitenkleding. Het kan immers niet altijd lente zijn :)

Wees welkom en maak er een Vrolycke dag van!