Nieuw! Oh-lief 100% natuurlijk

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 13:25

Vanaf vandaag zijn ook de natuurlijke zonnebrandcrème en zonnebrandstick van Oh-lief in de webshop verkrijgbaar!

De naam van Oh-lief verwijst naar olijfolie, het belangrijkste ingrediënt in alle Oh-lief-producten, én naar de liefde voor alle natuurlijke dingen. ‘Lief’ (een Afrikaans woord), dat staat voor de liefde voor organisch, de natuur en je huid. 'We houden van onze basis, die bestaat uit biologische olijfolie en bijenwas, gecombineerd met de natuurlijke eigenschappen van een aantal andere biologische ingrediënten om een ​​compleet assortiment producten te vormen dat ideaal is voor alle huidtypen'.

Vrolyck buitenspeelgoed Natuurlijke verzorging

De producten van Oh-lief zijn ontworpen om schone cosmetica te produceren en bevatten geen agressieve chemicaliën, kunstmatige geurstoffen, aardolie, parabenen, kunstmatige kleuren of synthetische basen. Het complete assortiment van Oh-lief bevat gecertificeerde natuurlijke en biologische baby-, lichaams- en zonverzorgingsproducten, gemaakt van 100% natuurlijke en biologische, rauwe ingrediënten, lokaal geproduceerd.

Vooralsnog zijn er twee producten in de Vrolyck-webshop beschikbaar, maar mocht je interesse hebben in andere Oh-lief-producten, laat het me dan zeker even weten en ik ga er achteraan!

Bezoek de website van Oh-lief voor meer informatie en een kijkje in de volledige productenlijn.