Ambachtskids

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 12:11

Spelen en tegelijkertijd iets maken of, voor de creatieve kinderen, zelfs iets nieuws creëren. Met wat oude planken of dikke takken en een basisuitrusting aan kindergereedschap kunnen ze hun lol op en bouwen ze de mooiste creaties, waarmee vervolgens wellicht ook nog gespeeld kan worden.

 

Samen

Nóg leuker zelfs om samen te bouwen. Maak een plan of begin uit het niks en werk samen aan iets moois. En spelen is toch het allerleukste als de grote mensen meedoen. Dus een uurtje samen met papa of opa (of mama/oma natuurlijk :) ) in de schuur is natuurlijk ultiem! Dat het ook nog eens leerzaam is, is dan toch echt bijzaak.

Ontspannen

Ook voor kinderen is het fijn om zich even te kunnen terugtrekken. Een knutselproject of bouwproject hoeft niet in één keer af: creëer een vaste werkplek en laat je spullen gewoon liggen. Op een ander moment pak je het net zo makkelijk weer op. De perfecte activiteit voor tussendoor, die even voor rust en afleiding zorgt.

Trots

Wat het ook wordt, altijd een vet eindresultaat. Kinderen zijn altijd trots op hun werkjes. Al kostte het maar 5 minuten, ze hebben er hard voor gewerkt. Fijn toch om daar aan tafel over te kletsen? En later zullen ze zich dat ene masterpiece zeker weten nog herinneren!

 

Vrolyck buitenspeelgoed Wolvenkinderen

Bron: www.wolvenkinderen.com

Al met al kan ik het niet beter verwoorden dan

omschreven door Wolvenkinderen...

 

Op dit moment vind je twee producten in de webshop, waarmee kinderen hun klushart kunnen ophalen: een gevulde werkkist en een hele gave catamaran-bouwkit. Beide van het Duitse merk Die Werkkiste.
Die Werkkiste is een bedrijf dat bestaat uit een gedreven en deskundig team met hart voor houtbewerking, dat zich actief inzet om kinderen enthousiast te maken om zelf mooie dingen te bouwen.
Met een eigen, zeer uitgebreide productlijn aan gereedschappen en accessoires en een groot aanbod aan workshops en activiteiten, stimuleren ze kinderen om zelf met hout te creëren. Tijd voor een nieuwe generatie ambachtskids!

 

Bedankt Wolvenkinderen en Die Werkkiste voor jullie werk en inspritatie!