Nazomersale op natuurlijke zonbescherming

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 13:22
Vrolyck buitenspeelgoed Natuurlijke zonbescherming

De Oh-lief-producten bestel je nu met een korting tot 25%! 

De tijd vliegt en de schoolvakanties zijn alweer voorbij. Maar, we prijzen ons nog gelukkig met een heerlijke nazomer. Vooral voor degenen die het dit jaar niet troffen met het weer op vakantie, zijn deze dagen nog even extra genieten. Maar vergis je niet in de intensiteit van de zon, ook in de septembermaand. Ook in de nazomer is zonbescherming nog erg belangrijk. Blijf dus smeren!

Grote kans alleen dat je voorraad zonnebrandcrème begint op te raken en er nog maar een bodempje in je tube zit. Goed teken natuurlijk, want dan heb je de afgelopen weken waarschijnlijk goed gesmeerd :) Maar ga nu zeker niet op de zuinige toer en zet het smeren zeker nog even door. Een grote nieuwe tube is daarbij echt niet nodig, want met de 100ml tube Sunscreen Body en 30ml Face Stick kom je perfect nog deze zonnige dagen door of ben je voorbereid op een eventuele herfstvakantie naar de zon.

 

Ben je op zoek naar zonbescherming op natuurlijke basis? Dan is dit een mooie kans om de natuurlijke zonbescherming van Oh-lief eens te proberen. Ben je tevreden? Dan scheelt dat volgend jaar weer een hoop uitzoekwerk!

 

Bekijk de producten in de webshop voor meer informatie en ingrediënten.