Naar buiten met "Wolvenkinderen"

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 14:20

Awoooh! Vanaf vandaag is het boek "Wolvenkinderen" in de Vrolyck-webshop te bestellen. Een geweldige en rijke aanwinst tussen de bestaande Vrolyck-spullen!

Wolvenkinderen is een inspiratieboek voor avonturen, buiten koken en nog veel meer! Het boek bevat een grote collectie recepten en activiteiten voor kinderen jonger dan 100 jaar.

Vrolyck buitenspeelgoed Wolvenkinderen

Foto: Wolvenkinderen

Wolvenkinderen gaat over buiten zijn en buiten leven: leven in en met de natuur. We denken vaak dat er een (verre) reis nodig is of dat een memorabele dag geld kost, maar avontuur is nog nooit zo dichtbij en zo eenvoudig geweest. Back to basic, want meer is lang niet altijd nodig!

 

Wat mij telkens als eerste opvalt zijn de geweldige foto's waar het hele boek mee vol staat. Elk recept en elk avontuur is verrijkt met een prachtige foto, die je steeds weer blijft inspireren. De foto op de kaft zegt al veel, maar is slechts een van de vele prachtige plaatjes die je in dit boek vindt.

 

Of je nu op zoek bent naar een nieuw favoriet recept of inspiratie nodig hebt voor een avontuurlijke buitenactiviteit met de kinderen, Wolvenkinderen is your new best friend! Maar (mede dankzij de prachtige foto's en lay-out) volstaat het ook perfect voor een lui bladermomentje, waarna je zeker weten weer vol inspiratie je dag tegemoet gaat.

 

Bovendien overtuigt Wolvenkinderen je er zeker van dat buiten zijn en buiten leven bij elk seizoen past. Echt een verrijking en aanrader voor alle mensenkinderen die zo graag meer buiten zijn, maar een laatste zetje of wat inspiratie nodig hebben.

 

Eet smakelijk van het vuur en slaap lekker onder de sterren :)

 

Klik hier om te bestellen.