Nordic Days 2023

Gepubliceerd op 9 november 2023 om 09:49

Nordic Days (voorheen Scandinavië-XL) is een tweedaagse beurs waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten & drinken, kleding en outdoor & travelling.

Vrolyck buitenspeelgoed Nordic Days

Behalve leuke stands is er nog zoveel meer te beleven, zoals huskyrijden, Zweedse lekkernijen maken en buiten broodjes grillen boven het vuur. Doe mee aan een van de te gekke workshops (houtbewerken, survivallen voor kinderen, wollen deken maken) of volg een interessante lezing. Kortom: waan je even in Nordic sferen en beleef Scandinavië dichtbij!

Vrolyck buitenspeelgoed Nordic Days
Vrolyck buitenspeelgoed Nordic Days
Vrolyck buitenspeelgoed Nordic Days

En daar mocht Vrolyck bij zijn en een mooie stand vullen, om het leukste buitenspeelgoed in het echt te kunnen bewonderen. Te gek en erg fijn ook. Zo vind je in de webshop het gereedschap van Die Werkkiste. Geweldig professioneel kindergereedschap, dat met passie voor kinderen door dit Duitse merk is ontworpen. Vanuit slechts een foto op de website is een dergelijke kwaliteit heel moeilijk af te lezen, maar in de stand kon het live worden bekeken en worden vastgehouden, wat de bezoekers echt heeft kunnen overtuigen van de kwaliteit.

Dit gold ook voor het kindertuingereedschap van Esschert Design, waarvan de takelset in de stand was gemonteerd en er echt gehesen kon worden.

 

Buiten dat waren de sfeer en aankleding op de beurs top. Ik heb even écht kunnen kletsen met de bezoekers van mijn stand. Zoveel vrolyckheid deze dagen en geweldige aankopen voor eindeloze avonturen!

Inmiddels kijken we alweer terug op deze prachtige beurs en wil ik mijn respect tonen voor het Nordic Days team, dat voor een geweldige organisatie heeft gezorgd en zich oprecht om iedereen heeft bekommerd. Het was een warm welkom voor mij!


Vrolyck kan het eerste live optreden afvinken, maar er volgen er zeker meer. Heb je tips voor beurzen of markten waar Vrolyck goed tussen past, let me know!

Vrolyck buitenspeelgoed Nordic Days