Vrolycke markten en beurzen

Gepubliceerd op 3 januari 2024 om 15:02

Zo nu en dan pak ik wat Vrolyck buitenspeelgoed in en ruil ik de online winkel even in voor een offline kraampje. De laatste van 2023 was het prachtige decemberevenement Winters Wijchen.
Voor bezoekers zo fijn om de spullen even in het echt te kunnen zien en voor mij heel fijn om weer eens live tussen de mensen te staan en te kunnen vertellen over de producten of gewoon gezellig even te kletsen.

Vrolyck buitenspeelgoed Winters Wijchen

Na het afgelopen weekend duik ik weer achter mijn computer. De komende weken heb ik nog een paar leuke live afspraken staan en dan hoop ik in maart weer af te trappen met een leuke stand op de Moestuinbeurs. Deze is nog in overweging, maar ik hoop zooo dat ik erbij kan zijn! 🌱 Als het definitief wordt, geef ik zeker een update!

Hoop je Vrolyck op een beurs of markt te vinden? Of heb je nog tips voor leuke evenementen in 2024? Dan vind ik dat erg leuk om te horen! Laat het me weten en wie weet ben ik erbij!

Ondertussen...kijk lekker rond in de webshop en heb je vragen? Stuur me dan zeker een DM of een berichtje via het online contactformulier.

Ik hoop je snel (online of offline) te zien! 💚