Een Vrolyck 2024!

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 09:37

Voor alle lieve klanten uit 2023: héél erg bedankt voor jullie bestellingen! Vrolyck heeft dankzij jullie al heerlijk kunnen bijdragen aan meer speelplezier, avontuur, lachende kindergezichten en vieze kleren. Fijn!!

Vrolyck buitenspeelgoed

Heb jij goede voornemens voor 2024? Vaak gaan die goede voornemens over onze eigen gewoontes of gezondheid, maar hoe leuk is het voornemen om je kinderen wat extra avontuur mee te geven? Dat zorgt tegelijkertijd voor meer buitenuurtjes, meer creativiteit, meer beweging, betere slaap...noem maar op!

Begin eenvoudig met een gezellig rondje door de tuin na school. Wat kom je allemaal tegen? Zijn er ook diertjes te vinden? Wat is een goede plek voor vogelvoer (maak samen een voerplek!)? Of verzamel een berg bladeren en takjes voor de egels. En neem ook wat mee om binnen mee te knutselen.
Waar in de tuin is het superkoud? Kun je ook plekken vinden, waar het minder koud is?
Heb je vooral zin in het voorjaar? Heb je dan al eens aan een kruiden- of moestuin gedacht? Kun je daar een plekje voor bedenken? Teken samen een plattegrond van de tuin en schrijf daarin op wat je graag wil kweken.
Of verras papa vanmiddag met een tekening van je nieuwe speelhuis of boomhut!

Maak er hoe dan ook een heerlijk jaar van en ga voor nieuwe avonturen in onze mooie wereld, hoe eenvoudig of klein ze ook mogen zijn!

Een Vrolyck 2024! 💚