Nieuw! Montessori Kindermes

Gepubliceerd op 15 april 2024 om 11:27

Montessori Kindermes van Tess & Tobi

Wil jij jouw kind op een veilige en leerzame manier betrekken bij het koken? Ontdek dan het fantastische Montessori kindermes van Tess & Tobi! Speciaal ontworpen voor kleine handjes, is het kindermes de perfecte introductie tot de keuken voor jouw mini chef-kok.

Montessori Kindermes | Buitenspeelgoed

Ontdek het veilige en leerzame kindermes

Het Montessori Kindermes van Tess & Tobi is een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, zoals hand-oog coördinatie, nauwkeurigheid en - het belangrijkste van alles - veiligheid in de keuken. Het kindermes is gemaakt van hout, waardoor het scherp genoeg is voor het snijden van eten, maar veilig blijft voor de vingers.

 

De voordelen van dit kindermes:

  • Veilig: snijdt niet in de vingers
  • Ergonomisch: ontworpen voor kleine handen
  • Educatief: helpt kinderen met leren snijden en geeft ze een kijkje in de keuken. Bovendien bevordert het zelfvertrouwen en zelfstandigheid.
  • Duurzaam: gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik
  • Leuk: maakt samen eten bereiden extra gezellig!
Montessori Kindermes | Buitenspeelgoed

Montessori Kindermes voor kinderdagverblijven en BSO's

Veel kinderdagverblijven en BSO's stimuleren de kinderen al om zelfstandig hun eten klaar te maken, zoals zelf de boterham smeren en bijvoorbeeld groente of fruit uitdelen. Het Montessori Kindermes is hierop een perfecte aanvulling en geeft de mogelijkheid om kinderen op een veilige manier nog meer te laten bijdragen aan de eetmomenten.

Kinderen leren niet alleen belangrijke vaardigheden zoals fijne motoriek en coördinatie, maar het bevordert ook hun zelfvertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en concentratie. Bovendien stimuleert het werken met messen de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen.

Binnen het thema 'Eten en drinken' kan het mes perfect gebruikt worden als les- en oefenmateriaal, waarbij kinderen leren over voedselbereiding en gezonde voeding.

Een superleuke toevoeging dus voor (in het bijzonder) kinderdagverblijven en BSO's die kinderen graag actief laten experimenteren en ontdekken!

 

Het mes is nu verkrijgbaar in de webshop! Voor grote aantallen kun je mij natuurlijk een berichtje sturen 💚