Win een gepersonaliseerde houten speelbak van Mikki Joan en meer...!

Gepubliceerd op 26 februari 2024 om 13:34

Vrolyck meets Mikki Joan in een mustsee dubbele giveaway op Instagram! Namens Mikki Joan kun je een gepersonaliseerde houten speelbak winnen, inclusief een set Qurkies-blokken uit de Vrolyck-webshop. Neem een kijkje op de Instagramaccounts @vrolyck en @mikki.joan en doe mee!

Mikki Joan_Vrolyck buitenspeelgoed

Win deze te gekke set!

Superleuk om samen te werken met dit prachtige merk! Mikki Joan is een jonge onderneming die vanuit passie voor kinderen en hout is ontstaan. Joost en Anouk zijn trotse ouders van dochter Mikki. Met de geboorte van Mikki, de creativiteit van Anouk en de 2 rechterhanden van Joost is het idee ontstaan om handgemaakte en gepersonaliseerde producten op de markt te brengen. Dit idee is werkelijkheid geworden met het opzetten van hun webshop.

 

Je maakt nu dus kans op een gepersonaliseerde houten speelbak van van Mikki Joan met daarbij een prachtige set Qurkies-blokken van Vrolyck.

🤎 Houten speelbak
Een mooie beukenhouten speelbak waarop de naam van jouw kindje wordt gegraveerd. Vul met speelzand, (gekleurde) rijst of droge pasta en gebruik de Qurkies of ander los materiaal als extra speelelement. Of maak een seizoensbak met buitenvondsten die je samen hebt verzameld.

🤎 Qurkies
Duplo gemaakt van kurk, maar...zacht voor handen en voeten, maken geen herrie, duurzaam en niet onbelangrijk: interior proof, want de bouwsels staan ook nog eens decoratief in je huis. En Qurkies passen gewoon op de originele Duplo, dus mixen mag! Perfect te combineren met speelmateriaal in de speelbak!

Wil jij deze te gekke speelset winnen? Zo doe je mee:
- Volg @mikki.joan en @vrolyck op Instagram
- Tag al je vrienden die ook fan zijn (meer tags = meer kans)
- Like deze post en sla hem op
- Extra winkans? Deel dit berichtje in je eigen story

Meedoen kan t/m donderdag 29 februari. Daarna maken we de winnaar in het bericht bekend.

Zie jij je kindjes al heerlijk spelen? Doe dan mee en wie weet mogen we jou wel verrassen!💚