Kinderprogramma op De Moestuinbeurs

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 10:48

De Moestuinbeurs 2024: Jouw start van het moestuinseizoen...ook voor kinderen!

Na het succesvolle debuut in maart 2023, is De Moestuinbeurs terug voor de tweede editie op 22, 23 en 24 maart 2024, dit keer op Landgoed Groeneveld in Baarn (NL). Met producten, merken, lezingen, workshops, wildplukwandelingen, kinderactiviteiten en meer zijn het drie dagen vol kennis en inspiratie om het moestuinseizoen goed te starten. De ticketverkoop is online van start gegaan.

Moestuinbeurs_Vrolyck buitenspeelgoed

Foto: Tess Korevaar Fotografie

Kinderprogramma

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en er is gezorgd voor een superleuk kinderprogramma. Bij binnenkomst ontvangt elk kind een educatieve speurtocht van De Moestuinbeurs. Er is een leuke route over het terrein uitgestippeld om de antwoorden te vinden. Aan het einde van de route, in de knutseltent, wacht een kleine verrassing na het inleveren van de speurtocht.

Juist voor kinderen is het belangrijk om te leren over de natuur en voedsel! Daarom zijn er op De Moestuinbeurs dagelijks educatieve en leuke kinderworkshops te volgen:

De Grote Moestuinquiz

- De Wonderlijke Wereld van Wormen

- Ontdek de levensloop van dieren en plantjes in je moestuin

- Groente- en Fruit BINGO

- Zaadbommen maken

- En meer..!

Moestuinbeurs_Vrolyck buitenspeelgoed

Foto: Tess Korevaar Fotografie

Check hier de bijbehorende data. Alle kinderworkshops werken met vrije inloop.

Kindertuin

De hele dag door kunnen kinderen knutselen in de knutseltent. Egeltjes knutselen of handige zaailabels maken, het kan allemaal. Er liggen ook mooie kleurplaten klaar. Naast de knutseltent vind je de speeltuin, waar kinderen kunnen spelen.

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld biedt eigen kinderactiviteiten aan die verkrijgbaar zijn bij de receptie (in het kasteel). Verken bijvoorbeeld het kabouterpad in het bos of doe mee aan een speciale speurtocht door de moestuin.

Scholen en BSO's

Wil je De Moestuinbeurs bezoeken met een schoolklas of BSO? Neem dan even contact op via de website.

Tickets

Standaard tickets zijn online verkrijgbaar vanaf €15,50. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis binnen! De Moestuinbeurs is dagelijks geopend van 10.00-17.00. Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Hopelijk zie ik je daar! 💚