Ontmoet de Moestuinman op De Moestuinbeurs

Gepubliceerd op 8 maart 2024 om 11:53

Simon de Moestuinman op De Moestuinbeurs

Hatsekidee! Zó blij met nóg meer aandacht voor kinderen op De Moestuinbeurs dit jaar. Want...rompompompom....de Moestuinman is erbij! Voor mij bekend van social media (volgtip!), waar hij met veel humor en interactie, kennis over moestuinieren deelt. Maar, bovenal zet deze jonge en vrolijke Moestuinman zich volop in voor kinderen in de natuur. Voor Vrolyck een echte baas dus!

Moestuinman_Vrolyck buitenspeelgoed
Moestuinman_Vrolyck buitenspeelgoed

Foto's: Moestuinman

Natuur- en milieueducatie

Vanuit zijn passie voor moestuinieren zet de Moestuinman zich volop in voor natuur- en milieueducatie. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een moestuin of ontdektuin op school. En zeg je Moestuinman, dan zeg je humor en plezier. Zo vormen educatie, buiten zijn, samenwerken en een lach samen het perfecte recept om kinderen enthousiast te maken over de natuur. Wil je de Moestuinman alvast een beetje leren kennen? Kijk dan alvast het filmpje hieronder. Maar...het is natuurlijk nog veel leuker om ook bij De Moestuinbeurs te zijn en alvast na te denken over leuke vragen die jij hebt voor de Moestuinman! :)

Wil je (samen met de kinderen!) graag een moestuin beginnen? Heb je al een moestuin en zoek je nog wat zaadjes? Of zoek je nog een uniek cadeautje voor een toekomstig kinderfeestje? Check dan zeker de zadencollectie van de Moestuinman hier!

 

Al met al...heel veel moestuinplezier en hopelijk zie ik je op De Moestuinbeurs! 💚