Recap Moestuinbeurs 2024

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 09:55

Moestuinbeurs 2024

Het was top! Drie dagen op De Moestuinbeurs zijn voorbij gevlogen. Mooie stands, fijne mensen en een prachtige locatie maakten het een topweekend!

Moestuinbeurs_Vrolyck buitenspeelgoed

We zijn alweer 1,5 week verder, nu ik uit mijn hol kom gekropen om even een stukje te schrijven. Op Insta vond je al een kleine recap, maar hier mag die natuurlijk ook niet ontbreken. Alles is weer opgeruimd, ik heb een aantal hele leuke contacten aan de beurs overgehouden en op korte termijn hoop ik alle voorraad weer aangevuld te hebben. (Een aantal artikelen zijn zo hard gegaan dat ze zijn uitverkocht, maar zijn in bestelling en komen snel weer binnen. Mocht je ergens een specifieke vraag over hebben, laat het mij dan gewoon alvast weten!).

Kasteel Groeneveld

Hoewel het weer mij (en des te meer de organisatie!) op de proef stelde, mocht het veel teveel aan regen de pret zeker niet drukken. Ik zou een megaleuk plekje krijgen op het grote veld bij al het kindergebeuren (workshops, speeltuin, knutseltent, ...), maar de regen was mij de baas, waardoor mijn hele stand op vrijdagochtend door man en macht (superlieve crew!!) naar binnen werd gesjouwd, waar ik een prachtige plek mocht inrichten omringd door ornamenten en voor een stel indrukwekkende ramen, jawel....ín Kasteel Groeneveld. Een geweldig sprookje dus!

Natuurbeleving op kinderdagverblijven en BSO's

In de drie beursdagen trof ik opvallend veel bezoekers die namens hun kinderdagverblijf of BSO kwamen inkopen of inspiratie kwamen opdoen. Ik heb veel gesprekken mogen voeren met pedagogisch medewerkers die stuk voor stuk met veel liefde over hun vak vertelden en over hun streven om opvang en natuurbeleving zoveel mogelijk in elkaar te verweven. Het heeft me echt positief gestemd en nóg meer vertrouwen gegeven in deze ontwikkeling binnen kinderopvangorganisaties. Bedankt voor jullie enthousiasme richting Vrolyck en geweldige aankopen. Ik hoop nog veel meer kinderopvangorganisaties te helpen om een te gek buitenspeelpakket samen te stellen!

De Moestuinbeurs 2025

Wat was het fijn! Ik ben een ervaring rijker met prachtige stands, fijne mensen en een geweldige locatie! Ik heb genoten en geniet nog na van de sfeer, alle aanspraak en het enthousiasme van de bezoekers. Dank jullie wel allemaal, ook de geweldige crew voor een topweekend! 

En mocht je het dit jaar hebben gemist, zorg volgend jaar dan zeker voor een kaartje voor De Moestuinbeurs 2025, want het wordt gegarandeerd weer genieten!

💚

Moestuinbeurs_Vrolyck buitenspeelgoed